NEČUVENO! Šiptari presudili da teroristkinju koja se vratila iz Sirije puste na slobodu!

Autor: Agencije

Hronika

04.09.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnicu iz Sirije Meritu Aljiu prištinski sud proglasio je krivom za organizovanje i učestvovanje u terorističkim grupama i osuđena je uslovno na dve i po godine zatvora, što praktično znači da je žena puštena na slobodu! Uostalom, od države nikle na terorizmu, koju pri tome i vode ozvaničeni teroristi, trgovci ljudskim organima i ljudima, verovatno drugo i nije moglo da bude očekivano.

Vest o odluci suda potvrdio advokat Aljiju, Leonora Dervišaj.

- Mogu da vam potvrdim da je moj klijent danas osuđen na dve i po godine zatvora uslovno. Ova kazna izrečena je kao olakšavajuća mera jer je majka dvoje dece. Jedno od dece je bolesno i biće operisano u narednim nedeljama - kazala je Dervišaj.

U svom obraćanju Merita Aljiu izjavila je da žali što je otišla u Siriju i "da može vreme da vrati nikada to ne bi ponovila". A verovatno bi vratila u život i sve nesrećnike koje je pobila u Siriji, ali eto, to ne može...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

04.09.2019 10:19

Šta ste očekivali,pa to je neminovno jer svaki narod štiti svoje građaneako ništa onda u inat drugima.Samo mi tako ne postupamo.