Od siline udarca, automobil je odleteo i pokosio četiri bandere: Svedočenje očevica ilegalne trke u Kraljevu u kojoj je teško povređena tinejdžerka

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

03.09.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ilegalnoj uličnoj trci koja se odigrala u centru Kraljeva u petak je teško je povređena tinejdžerka K.M. (15). Ona je prevezena u KBC Kragujevac i lekari joj se bore za život.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, u udesu dva automobila koja su se trkala u Dositejevoj ulici, u blizini benzinske pumpe povređeno je petoro maloletnika koji su bili u jednom vozilu i vozač drugog automobila niških registracija.

Dvoje teže povređenih su u stabilnom stanju.

 

Kako je za Telegraf ispričao svedok koji je hteo da ostane anoniman, nesreća se desila bukvalno pet metara ispred njega.

- U jednom od automobila koji su se trkali bio jedan mladić, a u drugom četiri tinejdžerke i jedan mladić. Vozili su brzinom oko 150 km/h. Mladić koji je bio sam u automobilu udario je otpozadi drugi automobil, prepun mladih. Od siline udarca, automobil je odleteo i pokosio četiri bandere. Vozilo se prevrnulo četiri, pet puta, a dve devojčice su izletele kroz šoferšajbnu - kaže šokirani svedok.

Prema rečima očevidaca, deca su od siline udara odbačena deset metara.

Jedna od devojčica je u nesvesti završila u žbunju.

150 I 140 KM/H KROZ CENTAR GRADA

Lokalni mediji preneli su ranije navode očevidaca da je na jednom od automobila, "pežou" skala koja pokazuje brzinu stajala na 140 km/h, dok je na "opel astri" ostala na 150 km/h. Mediji navode da je do nesreće najverovatnije došlo usled prebrze vožnje.

Devojčica koja je preminula zadobila je prelom kičme, saznaje Telegraf nezvanično. Druga teško povređena devojčica E. C. povredila je lobanju. Ostali su u stabilnom stanju, među njima je i devojčica A. Č.

Devojčica koja je stradala, K. M.,  bila je učenica drugog razreda Ekonomske škole u Kraljevu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading