TRAGEDIJA U GRČKOJ: Utopio se stariji turista iz Srbije

Autor: Telegraf.rs, Republika

Hronika

02.09.2019

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama danas oko 17 časova se u Olimpik biču u Grčkoj udavio stariji čovek iz Srbije. Naš turista, starosti oko pedeset godina, navodno je tokom kupanja doživeo infarkt, da bi ga zatim poklopio talas i tom prilikom su mu se pluća napunila vodom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

 - Upravo se utopio stariji čovek iz Srbije u Olimpik biču, navodno je doživeo infarkt, pa se nagutao vode. Spasiocima svaka čast, pošto su ih kudili pre par dana kada se u ovom mestu utopio mladić iz Srbije. Pokušavali su da ga oživljavaju 15 minuta. A hitne pomoci nema nigde, evo sad je došla tek. Posle pola sata... Meni je zaista bilo glupo da ovo objavim. Ali želeo bih da apelujem na ljude koji na more dolaze sa svojim roditeljima, prijateljima i rodbinom koji su u poznim godinama, da ih ne ostavljaju bez nadzora i da apeluju na njih, a i na ostale starije osobe da se ne udaljavaju mnogo od obale (nema potrebe). Žao mi je gospodina koji je kukao iz sveg glasa, pretpostavljam da je sin u pitanju... baš potresna i tužna slika - piše Jovan Vulović na fejsbuk stranici "Grčka info".

 

 

Ova fotografija je navodno nastala malo posle tragičnog događaja.

- Čovek je imao pedeset godina, dešavalo se ispred restorana gde smo ručali i videli sve što se dešavalo. Čovek je imao probleme sa plućima, naišao je veliki talas, preklopio ga, nagutao se vode. Već tad su meštani i ljudi sa plaže zvali spasioce koji su došli neverovstno brzo, za njima je došla medicinska pomoć, spasioci su ga oživljavali 15 minuta, ali pomoći nije bilo. Čovek koji je kukao nije njegov sin, već prijatelj. Tako je nažalost bilo. Sve službe su brzo funkcionisale. Bili smo očevici događaja tako da nema mesta nekim pričama da je bilo ko kasnio - piše Zorica Mil na istoj fejsbuk stranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading