Detalji pucnjave u Sjenici! Ramo (59) nije mogao da preboli raskid, molio je da se pomire, a ona ga odbila...

Autor: novosti.rs

Hronika

02.09.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sjenici se juče oko 14 sati dogodila stravična tragedija kada je Ramo K. (59) pucao u bivšu partnerku M.A. (45), a potom u sebe.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Prema novim detaljima nesreće, do svađe bivših partnera došlo je oko pola 2 kada je Ramo došao na farmu gde M.A. radi i pokušavao da je ubedi da napusti posao i da mu se vrati.

- Tokom svađe Ramo je izvadio pištolj i ispalio tri hica u grudi i rame M. A. teško je povredivši. Nakon toga, pucao je sebi u grudi, a preminuo je na licu mesta - kaže izvor iz istrage.

Nesrećna žena sa teškim povredama prevezena je u sjenički Dom zdravlja, a prema prvim informacijama ona je van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, Ramo i ona su bili u kratkotrajnoj ljubavnoj vezi do pre mesec dana kada ga je M. A. napustila i počela da radi na farmi udaljenoj dvadesetak kilometara od Sjenice.

- On se nije mirio sa tim. Na sve načine je pokušavao da je ubedi da mu se vrati, ali je ona odbijala. Zbog toga je i u nedelju došao u Caričinu - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading