KRVAVI INCIDENT: Srpski dečak izboden u Kosovskoj Mitrovici

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

01.09.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski dečak izboden je danas u sukobu u sa albanskim dečacima u blizini mosta preko reke Ibar u severnom delu Kosovske Mitrovice, a nekoliko učesnika je privedeno, rečeno je Srni u kosovskoj policiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

U neposrednoj blizini mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, danas u popodnevnim časovima izbodeno je maloletno lice srpske nacionalnosti, saznaje KoSSev iz izvora bliskih policiji.

Prema nezvaničnim informacijama iz bolnice, u šok sobi je hospitalizovan D.B. piše Kossev.

Do sličnog incidenta u kojem je nožem izboden mladić takođe srpske nacionalnosti od strane lica sa kapuljačama iz južnog dela grada došlo je i 2015.

Prema nezvaničnim informacijama sa terena iz više izvora, do incidenta je navodno došlo nakon kraćeg verbalnog sukoba grupe srpskih mladića sa grupom Albanaca koji su prešli most iz pravca Južne Mitrovice.

Mladići su se sukobili u blizini perionice sa leve strane mosta.

Druga lica koja su učestvovala u ovom incidentu, kao i roditelji povređenog trenutno daju izjave policiji.

 

 

Portparol kosovske policijske službe za region sever Kosova Branislav Radović rekao je Srni da je grupa albanskih dečaka prešla na severnu stranu mosta, ali nije mogao da potvrdi da li je reč o međunacionalnom incidentu.

Radović je naveo da je dečak danas posle podne poveđen oštrim predmetom i da je u toku uviđaj.

Prema informacijama iz bolnice u severnom dijelu Kosovske Mitrovice, Radović kaže da povređeni dečak nije u životnoj opasnosti.

Radović je naveo da će sve informacije u vezi sa ovim incidentom biće saopštene nakon što budu uzete izjave od učesnika sukoba koji su u međuvremenu privedeni u policijsku stanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading