NAPRAVILA HAOS! DRŽAVNU STARLETU TREZNILI 13 SATI: Dušica Jevđenović pijana slupala tri automobila

Autor:

Hronika

01.09.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša službenica Ministarstva spoljnih poslova Dušica Jevđenović Zarubica (28), poznata kao državna starleta, opet je završila u pritvoru nakon što je pijana izazvala karambol i oštetila tri automobila na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Public
Dušica Jevđenović Zarubica 

Jevđenovićeva je tokom prošle nedelje svojim mercedesom u Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u parkirane automobile.

- Ona je mercedesom išla tik uz desnu ivicu bulevara. Kako nije mogla da ispravi volan, sa strane je udarila tri parkirana vozila i oštetila ih, i to reno lagunu, tojotu jaris i tiguan. Tek kada je udarila i treći automobil, njen mercedes je stao, jer mu je skroz uništen prednji desni točak, pa automobil nije ni mogao da krene dalje - priča izvor upoznat sa ovim slučajem.

 

Suzavcem na policiju

Dušica Jevđenović je široj javnosti postala poznata upravo nakon bliskog susretu sa policijom, 25. jun 2015. Tada je Dušica sa bratom Ivanom ispred stana u kome su živeli u Novom Beogradu napala policajce, koji su došli po prijavi komšija koji su sumnjali da Ivan obija automobile. Ispostavilo se da je bio pijan, te da nije mogao da otključa svoj automobil, a Dušica je policajcima pretila uticajnom osobom na visokom položaju, koja će ih "uništiti i ostaviti ih bez posla". Pozivala se i na diplomatski pasoš, zbog čega je i dobila titulu državne starlete. Policajcima je pretila, a jednom čak prsnula suzavac u lice.

Kazna za bahaćenje

15 dana zatvora ili 100.000 novčana globa
od 6 do 12 meseci zabrana upravljanja vozilom
16 oduzetih saobraćajnih bodova
više hiljada evra štete što na njenom mercedesu, što na tri oštećena automobila

Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta, a Dušica Jevđenović Zarubica ovog puta nije pravila nikakav skandal, ali je nakon alko-testa utvrđeno da je vozila pijana.

- Nije se opirala kao prilikom ranijih susreta, a kada je utvrđeno da u krvi ima čak 1,95 promila alkohola, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu Savski venac, gde je bila više od 13 sati - navodi sagovornik.

 

 

Brak sa kraljem trgovine ljudima

Dušica se venčala sa Milivojem Zarubicom, zvanim Puja, balkanskim kraljem trgovine ljudima, a ubrzo su dobili i dete. Pre samo nekoliko meseci, državna starleta je ponovo bila u žiži javnosti nakon što su pojedini mediji objavili njenu priču da mužu oprašta što ju je fizički maltretirao. Nju je navodno suprug davio, počupao joj kosu i nokte i psihički je maltretirao.

 

Kako saznajemo, bivša državna službenica i na trežnjenju se ponašala korektno i nije napadala predstavnike organa reda.

Zbog teškog pijanstva očekuje se da će joj sudija za prekršaje izreći kaznu koja je prema zakonu 15 dana zatvora, od šest meseci do godinu dana zabrane upravljanja automobilom i oduzimanje čak 16 bodova. Osim što će najverovatnije zatvorsku kaznu zameniti novčanom, pa će preko 100.000 dinara uplatili u republički budžet, Dušica Jevđenović Zarubica će morati da isplati odštetu i vlasnicima tri oštećena automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading