Sahranjena Violeta iz Žitišta: Jaucima sedmoro dece ispratilo majku na večni počinak!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

31.08.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Torak kod Žitišta, na mesnom groblju, juče je sahranjena Violeta Neda (35), iz ovog mesta, koju je pre dva dana mučki zadavio, kako se sumnja, nevenčani suprug Safet Stan (53), iz Uzdina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njih dvoje su poslednjih godinu dana živeli u Begejskoj ulici u Torku, gde se ubistvo i dogodilo. Odmah kada su čuli užasnu vest, bivši Violetin suprug Robi i sedmoro njihove dece iz Idvora, gde žive, krenuli su u Torak kako bi oplakali svoju majku i prisustvovali sahrani.

Prizor koji ledi krv u žilama, nad otvorenim odrom Violete Nede, u dvorištu kuće njene majke Ilone, sedmoro njenih siročadi, nemi u bolu za majkom koje više nema... Tek pokoji bolni lelek Ilone i Jasmine Nede parao je nebo nad Begejskom ulicom u Torku.

Uz jecaje majke Ilone, starije sestre Jasmine i braće Dejana i Tibija, kao i u pratnji brojne rodbine, prijatelja i komšija, telo nesrećne majke sedmoro dece ispraćeno je do večne kuće. Meštani Torka, kao i najbliži rođaci, još uvek su u šoku i neverici zbog čina koji je, najverovatnije zbog ljubomore, uradio Safet. Za njega, tvrde oni koji ga poznaju, važi da je čovek koji nije nikada ranije bio sklon incidentima i nasilničkom ponašanju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Safet Stan

Šta se stvarno dogodilo u dvorištu skromne porodične kućice na kraju sela pored Begeja, još je misterija, a dosad se zvanično nisu oglasili ni policija ni tužilaštvo. U međuvremenu, uhapšeni Safet trebalo bi da bude saslušan kod nadležnog tužioca zbog sumnje da je golim rukama zadavio svoju nevenčanu suprugu.

BRATA PUSTILI DA DOĐE

Skrhani bolom i tugom, braća pokojne Violete uspela su da u Mesnoj kancelariji u selu pribave sve potrebne papire, kako bi najmlađi brat Sima mogao da dođe na sahranu. On se, inače, nalazi na izdržavanju zatvorske kazne po prekršajnom postupku, ali u petak je pušten da prisustvuje sahrani svoje sestre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading