Nestala žena iz Šapca pronađena sa modricama, suprug u šoku: Zatekao sam je polusvesnu i verovatno drogiranu

Autor: telegraf.rs

Hronika

29.08.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Vesić (35) iz Ribara kod Šapca, kojoj se u utorak oko podne izgubio trag, pronađena je jutros oko pola sedam iza prodavnice u kojoj je radila, a odakle je u utorak misteriozno nestala.

RepublikaFoto: facebook.com
Miljana Vesić

- Miljanu je pronašla koleginica kada je jutros došla na posao, koja me uzbuđeno i uplakano pozvala: "Dolazi brzo, žena ti leži ovde", priča Miljanin suprug Dejan.

On je suprugu zatekao u skoro besvesnom stanju kako leži na betonu.

- Delovala je ošamućeno, verovatno je bila drogirana i pijana. Gubila se, pričala nepovezane stvari, pominjala je alkohol, pa kao da je išla u apoteku da kupi bensedine, ne seća se ni koliko dana nije bila kod kuće, u jednom trenutku je rekla da je nedelju dana ležala negde na betonu. Onda je dodala kako je sama sebi htela da naudi. Teško je moglo išta da se poveže što je pričala. Pozvao sam policiju i hitnu službu i ona je sada na psihijatriji u šabačkoj bolnici, a kako mi je rečeno obaviće se i pregledi da bi se utvrdilo da li je trpela neko fizičko nasilje ili je možda bila silovana - dodaje Dejan.

Nesrećna žena je sada u takvom stanju da ne može sarađivati u istrazi koju sprovodi šabačka policija. Osim što je u teškom psihičkom stanju, na telu ima modrice, ali će istraga utvrditi da li je bila i fizički maltretirana. Tek kada se oporavi ona će odgonetnuti misteriju nestanka zbog kojeg se zabrinula cela familija.

- Može se sada nagađati šta se dogodilo, selom kolaju različite priče. Sve mi, međutim, liči da je Miljanu neko pokupio ispred prodavnice i odveo na nepoznato mesto, da je tamo drogirana i opijena i posle svega pod okriljem noći izbačena na mestu gde bi je sigurno pronašli - navodi jedan bliži rođak.

RepublikaFoto: facebook.com/Milja Vesić

Suprug Dejan negira da su u Miljaninom telefonu pronađene preteće poruke.

Kaže kako je sa nepoznatog broja pre nekoliko dana njemu na mobilni telefon stigla poruka "da pripazi šta mu žena radi".

Miljanin rođeni brat Goran kaže da je njegova sestra sa zetom Dejanom živela u skladnom braku i da porodični odnosi nisu uzrok njenog nestanka.

- Slažu se dobro, oboje zarađuju, imaju jednu ćerkicu i njihovi odnosi sigurno nisu doveli do toga da napusti porodicu, kao što neki pričaju. Sada je najvažnije da je živa, kaže Goran.

Miljana Vesić je, podsetimo, nestala u utorak oko podneva kada je svratila u prodavnicu u centru Ribara, gde je zaposlena da bi kupila sladoled svojoj osmogodišnjoj ćerkici i sebi cigarete. Od tada do jutros niko nije znao ništa o njoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading