Voli te tvoj otac gde god bio, neka te anđeli čuvaju: Potresna ispovest oca mladića koji se utopio kod Paralije

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

28.08.2019

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Pantić, poznati pevač iz mesta Pečanica kod Požarevca, čiji se sin Stefan (19) utopio 24. avgusta na plaži Olimpik bič kod Paralije u Grčkoj kaže da je njegov jedinac bio strastveni zvezdaš i da je planirao da dode na utakmicu Crvena zvezda - Jang bojs, ali ga je iznenadna smrt u tome sprečila.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com
Stefan Pantić

- Voleo je Zvezdu više od svega i išao je često na ,"Marakanu". Jako mi je teško što nismo zajedno gledali utakmicu - priča ucveljeni otac, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao tužan status o Stefanovoj ljubavi prema crveno-belima.

- Da je moj Stefan živ, bio bi najsrećniji zbog Zvezdinog prolaska u Ligu šampiona jer je voleo Zvezdu svim srcem! Večna ti slava, sine moj, nikad neprežaljeni, počivaj mi u miru napisao je Rade na svom profilu, dok je u drugom statusu naveo:

- Hvala Crvenoj zvezdi za prolazak dalje. Ako ima nešto na onom svetu, moj sine sada među andelima i raduje se! Pobedila je Zvezda, sine moj. Žalim što nisi sa mnom gledao utakmicu, da se zajedno smejemo i radujemo. Voli te tvoj otac, gde god bio. Neka te andeli čuvaju, mali moj-napisao je otac u potresnom statusu. Rade Pantić kaže da bi njegov sin možda bio živ da spasioci tog dana nisu štrajkovali.

 

 

- Bio je neplivač i to mu je bio prvi odlazak na more. Tog dana, pred polazak kući, popio je limunadu i rekao sestri od ujaka: ",Idem još malo da se okupam, pa krećemo. Nije ga bilo, a onda je jedan bračni par iz Mladenovca ugledao kako pluta potrbuške na vodi. Izvukli su ga na obalu, ali mu nije bilo spasa - priča očajni otac.

Rade kaže da je Stefan završio školu za konobara i da nikada nije pio niti pušio. "Na dan polaska na more, Stefan je žurio da džipom stigne do rampe, gde je trebalo da ude u autobus za Grčku. Pre toga smo morali čak da zovemo majstora da bi otvorio zaglavljena vrata na automobilu jer nije mogao da izvadi svoje stvari.

Supruga i ja smo ga tada poslednji put videli živog i sada smo na injekcijama za smirenje. Kupio sam mu beli sanduk jer nije bio oženjen",. rekao nam je Rade na kraju I zaplakao .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading