(VIDEO) UŽAS! Pogledajte kako "Grobari" tuku narod i pale kola na autoputu!

Autor: Republika

Hronika

28.08.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa navijača Partizana divljala je na autoputu Miloš Veliki kod Mislođina u noći između utorka i srede, saznaje Republika.rs.

RepublikaFoto: Republika
Horor na auto-putu

Grupa razbojnika, kako se može videti u snimku koji objavljujemo, palicama je udarala automobile koji su prolazili kolovozom.

Prema našim informacijama, policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

- Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama - otkriva izvor.

 

 

Nekoliko metara dalje polupan je "sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike.

U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

 

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pionir

28.08.2019 19:28

STRAŠNO !!! Nek mi sad neko objasni kako da krenem na put kad nisam bezbedan ? I svoje dete da posaljem automobilom negde na odmor ? Grozim se pri samoj pomisli da je moje dete bilo u autu . A ovu bagru , huligane , ne na goli otok već u gulag . Oni su otpad naseg naroda . Sutra ste i vi koji ovo čitate moguća žrtva.

Glas razuma

28.08.2019 19:33

Ovi debili će izazvati građanski rat. Ajde državo, obračunaj se sa huliganima! Da vidimo imaš li snage! Zakone imaš!