(FOTO) Ovo je majka MONSTRUM koja je bacila bebu u kontejner!

Autor: srbijadanas.com

Hronika

27.08.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka M.G, koja je ostavila bebu u kontejneru u beogradskom naselju Žarkovo, živi u zgradi ispred koje se taj kontejner i nalazi, kao i komšija penzioner koji je novorođenče pronašao i spasio sigurne smrti.

RepublikaFoto: Facebook.com

Kada je policija došla da privede majku, komšije su bile zatečene od šoka, jer niko nije ni znao da je ona trudna, niti da je u stanju da tako nešto uradi.

Njen stan se inače nalazi u suterenu te zgrade, a kako pričaju komšije, M.G. tu živi sa ocem i maloletnim sinom, a radi u ribarnici koja se nalazi u blizini naselja.

Komšije kažu da je M. G. inače punije građe, tako da po njenom izgledu nisu mogli da zaključe da je trudna.

Prema priči stanara ove zgrade u Žarkovu, ta porodica važi za "skladnu i nikada nije bilo nikavih problema".

Zbog toga su sa nevericom primili vest da je ona sa tek rođenom bebom tako monstruozno postupila, bacivši je u kontejner uvijenu u plastičnu kesu, još krvavu, sa pupčanom vrpcom i posteljicom.

- Ne možemo da verujemo da je to ona, nismo uopšte sumnjali - pričaju komšije, ali i dodaju da se ona ni sa kim u zgradi nije družila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading