Ovo je studentkinja iz Zrenjanina koja je preminula na proslavi, tromb mogući uzrok smrti

Autor: alo.rs

Hronika

27.08.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Ružić (24) iz Zrenjanina, apsolvent na Učiteljskom fakultetu u Vršcu, preminula je u nedelju ujutru u bolnici nakon što joj je par sati pre toga pozlilo dok je bila na devojačkoj večeri svoje drugarice.

RepublikaFoto: facebook.com
Ivana Ružić 

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je studentkinja preminula od tromba.

Ivana je kobne večeri bila sa drugaricama na devojačkoj večeri u kafiću u kom je bila, kako kažu, stalni gost. Iznenada se srušila na zemlju i izgubila svest. Svi su joj potrčali u pomoć i odmah je pozvana Hitna pomoć.

- Ivana je slavila devojačko veče svoje drugarice. Šalila se i veselila, a onda se iz čista mira srušila naočigled šokiranih gostiju. U bolnici su pokušali da je vrate u život, ali, nažalost, bez uspeha - navodi izvor blizak istrazi.

Njeno telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se utvrdio uzrok smrti. Kako piše Alo, u njenoj krvi nisu pronađeni ni alkohol ni narkotici.

Njeni prijatelji rekli su da je Ivana živela jako zdravim životom i da je kobne noći pila vodu.

- Ivana nikada nije pila, a kamoli se drogirala. Bila je devojka za primer. Završila je Učiteljski fakultetu u Vršcu, ostao joj je smao diplomski. Sumnja se da je reč o trombu koji nije ni znala da ima - kaže poznanik preminule devojke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading