Slobodan se rasplakao u jutarnjem programu! Superheroja koji je juče pronašao bebu u kontejneru savladale emocije

Autor: TV Prva, Kurir, Republika

Hronika

27.08.2019

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Cvetković iz Žarkova nije mogao jutros da zadrži suze dok je uživo u jutarnjem programu baš pored istog tog kontejnera ispričao kako je juče, nekako u ovo isto vreme, pronašao tek rođenog mališana umotanog u najlonsku kesu ispod hrpe smeća i trave dok je šetao svoju kucu.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Slobodan Cvetković

- Je l’ sam vam ja sad ukvario to vaše jutro... - upitao je čika Slobodan drhtavim glasom ne krijući ni suze, ni uznemirenost pošto je jutros na televiziji uživo ispričao šta mu se juče ujutru sve u životu izdešavalo a na šta ni u snu ne bi mogao da pomisli da bi moglo da se desi. 

Slobodan je za TV Prva rekao da je šetajući psa prišao kontejneru da baci njegov izmet kad je iz kontejnera začuo više nekakvo kmečanje nego plač... Prišao je, razmaknuo smeće, nekakvu travu... Kontejner je već bio pun do pola, a onda ispod te hrpe u najlon kesi beba?!

Kad je to izustio, Slobodana su jutros savladale emocije kao i juče, suze su same potekle...

- Šta ću kad sam takav - rekao je Slobodan otkrivši da u toku dana prvo mora u policiju da da izjavu a da će potom, pre nego što krene na planirano putovanje, ići u Tiršovu da vidi i poseti mališana kojem je juče pukom slučajnošću spasao život. 

- Da nisam ja, bio bi to neko drugi - skromno kaže žarkovački superheroj, a onda je zadrhtao i ponovo se zaplakao samo na pomisao šta bi bilo da ga je preduhitrio kamion Gradske čistoće koji na tom mestu sakuplja smeće samo malo kasnije.

- Znate, to je onaj kamion koji odmah drobi sve - veli Slobodan kroz suze i drhtavim glasom otkrivajući da ne sme ni da pomisli na tako nešto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading