Novi detalji o iznenadnoj smrti devojke iz Zrenjanina: Na proslavi je pila samo vodu, a onda pala kao sveća!

Autor: telegraf.rs

Hronika

26.08.2019

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (25) iz Zrenjanina preminula je 25. avgusta, nakon što joj je noć ranije pozlilo u zrenjaninskoj kafani "Džek". Njena smrt prava je misterija za Zrenjanince.

RepublikaFoto: Photo by DAVIDCOHEN on Unsplash
Ilustracija

- Preminula devojka je te večeri bila na devojačkoj večeri u našoj kafani, sve se odigralo u bašti. Bila je vesela, zabavljala se, ali samo je odjednom pala kao sveća, kao pokošena. Konobari su je odmah izneli iz bašte, a koleginica naša je pozvala Hitnu pomoć koja se pojavila tu za nekih sedam minuta. Gošća kojoj je pozlilo nije pila alkohol, samo vodu, čak su drugarice komentarisale da je vodila zdrav život, bila je vegeterijanac - rekli su za Telegraf iz zrenjaninske kafane.

Oni dodaju da prema prvim nezvaničnim informacijama koje su dobili, u krvi devojke nije pronađen ni alkohol ni narkotici. Njeno telo poslato je na obdukciju, koja će potvrditi zbog čega je do tragedije došlo.

- Ona je bila živa u našem lokalu, nije istina da je umrla kod nas. U pola tri, posle ponoći se dogodio taj incident, a ona je preminula oko 11 časova, pre podne - kažu sagovornici portala.

Prema njihovim rečima, kafana "Džek" obeležena je kao mesto uviđaja, jer tužilac pre obdukcije ne može znati šta je razlog smrti.

- Ne znaju da li je u pitanju srce, mozak ili nešto treće. To će utvrditi obdukcioni nalaz iz Novog Sada - rekli su iz kafane "Džek".

Kada je zrenjaninska policija rekla da je ceo slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada, pokušali smo da dobijemo informacije iz ove institucije, ali bezuspešno.

- Zamenik tužioca rekao nam je da ne dajemo informacije o ovom slučaju, ta odluka je interni dogovor -rečeno je Telegrafu kratko iz tužilaštva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading