OVO je četvorostruki ubica iz Jabukovca: Kad vidite njegove slike naježićete se!

Autor: Republika

Hronika

25.08.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Pernić (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, a jezive fotografije sa njegovih društvenih mreža na kojima je naoružan do zuba - pokazuju da mu rukovanje oružjem, po svemu sudeći, nije bilo strano.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje Davora

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Policija je od Pernića prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja.

 

 

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, Pernić izvršio navedeno krivično delo. 

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading