DOLIJAO UBICA IZ JABUKOVCA: Otkriven motiv jezivog ubistva!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

25.08.2019

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/N.PANČIĆ/Privatna arhiva
Žrtve masakra u Jabukovcu

Kako saznajemo, motiv surovog ubistva četvoro meštana Jabukovca je pljačka.

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokšavale na sve načine da ga spreče. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je htelo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - kaže izvor.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. 

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53). U žrtve je ispaljeno 10 hitaca, a tokom istrage policija je privela više od 10 ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading