Procenila život supruga na 1.600 €: Tatjana koja je platila baštovanu da joj likvidira muža ide na posmatranje

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

24.08.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana B. (48) iz Sente koja se sumnjiči za pokušaj teškog ubistva u podstrekavanju, po naredbi tužioca biće poslata na psihijatrijsko-psihološko veštačenje u Beograd.

RepublikaFoto: Photo by niu niu on Unsplash
Foto: Ilustracija

Stručnjaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu treba da utvrde da li je Tatjana bila uračunljiva kada je tražila da joj pomoćni radnik za novčanu nadoknadu od 1.600 evra ubije muža.

Ona se nalazi u Okružnom zatvoru u Subotici, dok će ostali svedoci, potencijalni ubica baštovan (33), Tatjanin suprug Zoran B. (49) i drugi Senćani koji bi mogli da budu upućeni u ovaj slučaj u toku ove sedmice biti saslušani u Višem sudu, odnosno tužilaštvu.

Tatjana je od maja pokušavala da realizuje plan u dogovoru sa baštovanom, ali motiv još nije poznat.

Tražila je od njega da u toku noći uđe u njihovu kuću, ubije Zorana, a nju pretuče i izvrši premetačinu Odmah mu je tada dala 1.000 evra.

RepublikaFoto: pixabay.com

Baštovan je kako se nezvanično saznaje novac potrošio, a Tatjanin plan nije sproveo u delo. Ona je na njega počela da vrši pritisak da to uradi, a on je onda sve prijavio policiji.

Žena je uhapšena u četvrtak prilikom primopredaje 80 evra za pomoćnika u krivičnom delu.

- Poznajemo ih oboje. Bili smo i na istim slavljima. Zoran je jako sposoban, dobar, spretan i ljubazan. Sve najlepše mogu dakažem za njega. O Tatjani imam drugačiju sliku. Nikada nije previše pričala sa drugim ženama, već je sedela po strani i delovala da je ljuta. Odgovarala je kratko na pitanja, ali se sama nije uključivala u razgovore. Nisam puno obraćao pažnju na to i jako smo svi iznenađeni onim što smo čuli. Niko tako nešto ne bi mogao ni da pretpostavi - kaže Senćanin, poznanik bračnog para.

Od kada je Tatjana uhapšena Sentom kruže i priče o tome da je "sramota što je Tatjana život svog supruga procenila na 1.600 evra".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading