USTAŠE NASTAVLJAJU MALTRETIRANJE SRBA: 15 maskiranih napadača uletelo u kafić i napali goste dok su gledali Crvenu zvezdu, povredili i dete (9)

Autor: feral.news

Hronika

22.08.2019

06:26 >> 06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu koji se dogodio na Srbe u Biskupiji kod Knina povređeno je jedno dete.

RepublikaFoto: facebook.com/24sata

Naime, dok je Crvena zvezda je igrala utakmicu u Bernu protiv Jang Bojsa, petnaestak maskiranih osoba je upalo u kafić "Buffet Petko" u spomenutoj opštini i napalo goste koji su gledali utakmicu. Među gostima je u to vreme bilo i žena i dece.

Hospitalizovano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik kafića je zadobio udarac flašom u glavu, a njegova supruga ima posekotinu na nozi. Među hospitalizovanim osobama je i dete (9).

Policija je privela više osoba koje se dovode u vezu sa napadom na goste kafića kod Knina koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, kada je pvoređeno pet osoba, uključujući i jedno dete, javlja hrvatski Indeks.


Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično delo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda. 

Iako još nije potvrđeno da su događaji povezani, i u Đevrskama se dogodio incident. Nekoliko osoba je ušlo i lokalni kafić i počelo da provocira goste koji su gledali utakmicu.

Radilo se uglavnom o provokacijama na nacionalnoj osnovi.

Do ozbiljnijeg incidenta nije došlo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading