(FOTO) Ovo je bratoubica iz Šapca: Iskopao rupu za najrođenijeg, pa izvršio svirepi zločin

Autor:

Hronika

20.08.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24) a onda ga dokrajčio nožem.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Bogdan Gajić

Telo je potom utovario na kolica i krenuo ka objektu Vodovoda, u blizini njihove porodične kuće gde je prethodno iskopao rupu u kojoj je nameravao da zakopa telo što dokazuje da je planirao zločin. Policijska patrola je primetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali u šoku kada su videli šta se u njima nalazi.

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora i slikara Petra Gajić, koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje Gajić. ekonomiste bio je odličan đak i student.  Ubijeni Ignjat Gajić (24) je, navodno, duže vreme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude okidač koji je doveo do sukoba i ubistva.

Niko pod komšija  nije želeo da komentariše ovu užasnu porodičnu tragediju. Uglavnom odmahuju rukom i ćute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

- Gotovo ni sa kim iz komšiluka se nisu družili, a deca su, koliko smo čuli bila problematičnog ponašanja. Ko zna šta će se još tokom istrage otkriti - kaže jedan od suseda.

Bogdanu je određen pritvor, a tokom prepodneva bio je na psihijatrijskom posmatranju. Tužilaštvo je naredio obdukciju tela ubijenog Ignjata G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading