Detalji bratoubistva u Šapcu: Ubica je sve isplanirao unapred, iskopao je i rupu za najrođenijeg

Autor: telegraf.rs

Hronika

20.08.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogući motiv ubistva - narušeni porodični odnosi između braće, saznaje Telegraf.rs

RepublikaFoto: youtube,.com/MojShop
Ilustracija

Ubistvo u uglednoj porodici u Šapcu otkriveno je jutros oko tri sata. Tragedija je potresla mirni kraj Šapca u kome je ugledni šabački profesor i slikar P. G. živeo sa tri sina. U istom danu je otkriveno telo jednog od sinova, i osumnjičeni za ubistvo - njegov brat.

- Policijska patrola je jutros oko 3 sata primetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu Vodovoda. Zaustavili su se i imali su šta da vide, u kolicima je bilo beživotno telo mladića - otkriva izvor Telegrafa.rs.

Izvor Telegrafa.rs iz istrage otkriva da je, po svemu sudeći, ubistvo planirano ranije. Navodno je B.G. već bio iskopao rupu u blizini Vodovoda, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živeo. Po tome, nakon što je usmrtio rođenog brata, krenuo je da se na kolicima otarasi leša.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

B.G. (20), koji je zatečen kako gura kolica sa telom je priveden i osumnjičen za ubistvo starijeg brata (24).

Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv ubistva narušeni porodični odnosi između braće.

Podsećamo, sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom dvadesetčetvorogodišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

On je osumnjičen za ubistvo i biće mu određeno zadržavanje do 48 časova. Uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading