Hapšenje zbog masakra u Jabukovcu: Komšija Raje Kazimirovića iza rešetaka zbog nelegalnog oružja, proverava se da li je zločin izvršen lovačkom puškom

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

19.08.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je učestvovao u četvorostrukom ubistvu 7. avgusta u selu Jabukovac kod Negotina uhapšen je komšija ubijenog Raje Kazimirovića (72).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/privatna arhiva
Mesto zločina i ubijeni Raja Kazimirović

Osim njega likvidirani su i njegova majka Dragica Kazimirović (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić ( 53).

Komšija je uhapšen zbog nelegalnog posedovanja lovačke puške, a policija proverava da li je iz tog oružja pucano na žrtve.

 

 

Osumnjičeni je bio u svađi sa Kazimirovićima, ali još uvek nema direktnih dokaza da je počinio zločin. Žrtve su ubijene iz dva različita oružja i sve je izvesnije da sui bila dva počinioca koji su znali gde Kazimirovići čuvaju novac.

Sumnja se da je odneto između 100.000 i 150.000 evra, a zanimljivo je da 2.000 evra koji su bili među stvarima sestre i njene ćerke  nisu odnete, pišu Novosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading