Nesreća u Rumuniji, povređeni radnici iz Srbije

Autor: b92.net

Hronika

12.09.2017

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici zrenjaninske fabrike Drakslmajer doživeli su u ponedeljak saobraćajnu nezgodu u autobusu koji je njih tridesetak prevozio u Rumuniju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše B92, ove informacije potvrđene su i u toj kompaniji, gde je rečeno da su svi radnici dobro, a da su tri njihove koleginice zadržane u bolnici u Rumuniji.

- Većina naših kolega koje su bile u autobusu, a koji je učestvovao u saobraćajnom udesu, u neposrednoj blizi grada Satu Mare u Rumuniji, dobrog je zdravstvenog stanja i pušteni su iz bolnice. Trenutno su smešteni u hotelima u Satu Mare, dok su tri koleginice zadržane na bolničkom lečenju, radi daljeg pružanja medicinske nege", kažu u kompaniji Drakslmajer. 

Porodice povređenih su obaveštene o tome šta se dogodilo i predstavnici kompanije kažu da su u kontaktu sa njima. 

- Predstavnici kompanije sinoć su posetili kolege u bolnici, u Satu Mare, kako bi im pružili potrebnu podršku - kažu u kompaniji. 

Uzrok udesa još nije poznat, rumunska policija obavila je uviđaj, a u kompaniji tvrde da je njihov vozač poštovao saobraćajne propise, praksu obaveznih pauza i odmora, a tvrde i da je autobus bio tehnički ispravan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading