POGLEDAJTE! Preokret u slučaju zlostavljanja devojčice (10) kod Zrenjanina? Osumnjičeni snimio jezivi video

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

17.08.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. Iz sela Boka u opštini Sečanj, kod Zrenjanina, nakon što je iz Austrije stigao u Srbiju, u autobusu za Zrenjanin snimio je i na svoj FB profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće u Zrenjaninu i uručio joj paket, pri tom ne dajući objašnjenje otud ona sa ćerkom, u Sigurnoj kući.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Radenko P.

Kivan na policiju u Sečnju, koja bi, kako kaže, odmah proglasila da je uhapšen, a ne da se sam prijavio, izrazio je želju da to učini u Zrenjaninu, uz tvrdnju da nikoga nije silovao i da nikada nije pretio ubistvom svojoj supruzi.

Radenko P. Je ljut i na neke meštane rodnog sela, koji su mu, kako kažu namestili silovanje, koje on nije počinio.

 

Komentari na društvenim mrežama su nakon objavljivanja video klipa, različiti, od onih koji pružaju podršku mirnom i poštenom meštaninu Boke, koji povremeno radi u Austriji, do onih koji ga kunu i osuđuju za ono što je učinio.

Zrenjaninska policija, kao ni tužilaštvo, za sada se nisu oglasili povodom morbidnog slučaja seksualnog uznemiravanja desetogodišnje devojčice, inače pastorke Radenka P. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading