UŽAS U RUMI! Automobil se provlačio ispod spuštene rampe, pa voz naleteo na njega, vozač teško povređen!

Autor: Republika

Hronika

15.08.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je teže povređena sinoć, kada je u železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih rampi, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Voz je naleteo na drumsko vozilo, u sredu 14. avgusta, u 22 sata 28 minuta, a prema prvim informacijama, teže je povređena jedna osoba iz drumskog vozila.

Za nesreću na putnom prelazu u Rumi odgovoran je isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i saobraćajnu signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na putnom prelazu, ističe se u saopštenju.


Takođe, podseća se da se u proteklih par dana dogodilo nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski zivoti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

15.08.2019 12:26

Svaki komemtar je suvišan.