Srpski tinejdžeri završili u popravnom domu u Nemačkoj! Braća isterala taksistkinju iz vozila i odvezli se

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

12.08.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva brata, 14-godišnjak i 15-godišnjak iz Srbije, napali su taksistkinju (67) u petak uveče u Nemačkoj, izbacili je iz vozila i ukrali automobil. Policija ih je ubrzo uhapsila, a istražni sudija poslao ih je u popravni dom za maloletnike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Taksistkinja je mladiće, za koje je utvrđeno da su srpski državljani, vozila u maloletničku ustanovu. U jednom trenutku, oni su napali ženu koja je upravljala automobilom, gurnuli je iz vozila u pokretu, a potom su tim taksi vozilom pobegli prema bavarskom gradiću Mildorfu, prenose nemački mediji.

Nakon što su ukradeno vozilo ostavili na prigradskom parkingu u blizini Metenhajma, mladići su želeli da nastave auto-stopom.

Međutim, pošto je slučaj već prijavljen policiji, srpski tinejdžeri su uhapšeni na raskrsnici auto-puta kod zapadnog Mildorfa.

Kolega je potom naišao na mesto nesreće i povređenu taksistkinju odvezao u bolnicu. Pretrpela je povredu kolena i bila je u vidno potresenom stanju.

Na zahtev javnog tužilaštva, braća su odmah u subotu izvedena pred istražnog sudiju, koji im je odredio zatvor za maloletnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading