Potvrđeno! Vozač imao 1,12 promila alkohola u krvi kada je BMW-om ubio četvoro

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

11.08.2019

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač BMW-a Nikola M. (27), koji je na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri osobe vozeći 170 kilometara na sat, imao je 1,12 promila alkohola u krvi, piše Blic pozivajući se na izvor iz Tužilaštva.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Automobil koji je vozio Nikola u trenutku nesreće

Sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana

- Prvi put mu je alko-test rađen u 3.40 sati, dva i po sata posle nesreće. Tada je imao 1,12 promila alkohola u krvi. Posle 35 minuta opet mu je rađen alko-test, i pokazao je da ima 1,07 promila alkohola u krvi. Koliko je tačno imao alkohola u krvi u momentu nesreće, ne može da se precizira, sigurno više nego u prvoj analizi, kad je već počelo trežnjenje - navodi izvor iz Tužilaštva.

Istragu ove nesreće je od lazarevačkog Osnovnog tužilaštva preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde je juče, oko 13 sati osumnjičeni doveden na saslušanje. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Nikola se nalazio za volanom BMW-a kada je brzinom od 170 na sat udario u "dačiju" i izazvao nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, dok je troje teško povređeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading