Otišao je po pozivu na vožnju i poginuo! Živeo sa majkom, planirao da se ženi! Tuga i neverica u kući tragično stradalog taksiste

Autor: Novosti, Republika

Hronika

10.08.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Savatić (22) iz Valjeva poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, nedaleko od Lazarevca. U kući Aleksandra Savatića, taksiste Gradskog taksija u Valjevu, koji je poginuo u "dačiji" - neverica.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Poslednja vožnja...

Majka zanemogla od tuge i bola!  Sestra Milica ne krije suze, kratko komentariše: - Nema šta više da se priča, ostasmo bez našeg Ace.

U dvorištu porodice Savatić polako se okupljaju Aleksandrovi prijatelji, kolege, komšije. O njemu imaju samo reči hvale.

- Bio je kao hleb, svakom se našao da pomogne. Završio je Poljoprivrednu školu i nedavno počeo da taksira. Imao je devojku, planirali su zajednički život čim malo stanu na noge. A, evo šta se dogodi, kaže tiho jedan od Aleksandrovih prijatelja.

RepublikaFoto: facebook.com/Aleksandar Savatic
Aleksandar Savatić

Aleksandar je živeo sa majkom. Otac mu radi u Italiji, u špediciji. O tragediji je tek obavešten. Očekuje se da uskoro stigne u Srbiju.

- Ne znam šta da kažem. Toliko mladih ljudi da izgine zbog nečije bahate vožnje, pijanstva ili ne znam čega. Aleksandar je otišao po pozivu na taksi vožnju, trbuhom za kruhom. I poginuo. Pa gde je tu pravda. I ko će da vrati živote nevinih - pita se, kroz suze, njegov drug iz detinjstva i kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading