Rebić: Tela ubijenih ležala 2 dana pre nego što su pronađena! Policija intenzivno radi na rasvetljavanju četvorostrukog ubistva

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

10.08.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije MUP-a Srbije Vladimira Rebić izjavio je danas da policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili počinilaca četvorostrukog ubistva u zaseoku između Jabukovca i Vratne kod Negotina.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Rebić

- U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo zabačeno od glavnih puteva - rekao je Rebić za RTS.

Prema njegovim recima, procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je juče slučajni prolaznik pronašao. Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

- Ja se nadam da ćemo ovo ubistvo brzo rešiti, naša statistika je veoma pozitivna po pitanju rasvetljavanja krivičnih dela ubistava i kreće se više od 95 odsto, tako da verujem da ćemo i ovog puta biti na visini zadatka - rekao je Rebić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading