4 žrtve iz Jabukovca ubijene pištoljem: Bili su imućna porodica, među žrtvama i rođake iz Nemačke

Autor: Blic, Republika

Hronika

09.08.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri žrtve masakra u selu Jabukovac, čija su tela pronađena danas oko 14 sati u dvorištu porodice Kazimirović, ubijene su hicima iz vatrenog oružja. Identitet osobe koja stoji iza ubistva Raje Kazimirovića, njegove majke (94), sestre Ljubinke, kao i njene ćerke Dragane još nije utvrđen, ali su, prema nezvaničnim informacijama, ubistva počinjena pištoljem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tela su poslata na obdukciju koja će, kako saznajemo, biti obavljena večeras. Prema informacijama medija, Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive.

Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

Jedna od komšinica, Javorka Petrikić, kaže da meštani ni ne slute šta je moglo da se dogodi. - Samo smo čuli da su nađeni mrtvi i videli smo puno policije - kratko nam je poručila priča Javorka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading