Otkriven motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu?

Autor: Alo.rs

Hronika

09.08.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronalaženje četiri beživotna tela na salašu u zaseoku Vratna kod Jabukovca, uznemirilo je Srbiju ali zvanična istraga još nema odgovor da li je reč o zločinu ili nesreći

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tela nisu nađene čaure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kazimirović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kazimirović i njihova majka kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

 

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tela procenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja.

Kriminalac hteo da kupi plac od Kuzmanovića?

Procurila je informacija da meštani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kazimirovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu.

Ipak, dok ne bude obaljen uviđaj sve je u sferi pretpostavki i kada tela budu pomerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanetim, znaće se da li je reč o zločinu ili nesreći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading