Uspeo da se nagodi za uslovnu: Seo u tuđ jugo da se provoza, a kad je nestalo benzina uzeo kombi jedne firme, pa se krio dva dana

Autor: Informer.rs

Hronika

08.08.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu sklopilo je sporazum sa Aleksandrom Simićem (21) iz Topolovnika, na osnovu koga je on osuđen na 7 meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila.

Foto: instagram.com/yugo_fan_club

On je u noći između 2. i 3. avgusta, vraćajući se pijan sa vašara u Velikom Gradištu, ispred jedne kuće opazio "jugo" sa ključevima. Ušao je unutra, startovao motor i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Kad mu je ponestalo benzina, izašao je iz auta i onda spazio kombi firme za pravljenje kolača "Eskom". Pošto je video da su tu i ključevi, ušao je unutra i odvezao se u nepoznatom pravcu. Međutim, radnici ove firme su ga spazili i javili policiji, koja mu je uskoro bila za petama.

Kad je video da ne može da im pobegne, zaustavio je kombi i nestao u šipražju. Tamo se krio do pre dva dana, kad ga je policija locirala, uhapsila i odredila zadržavanje od 48 sati.


U četvrtak je izveden na saslušanje, priznao je delo koje je počinio i osuđen na osnovu sporazuma na uslovnu zatvorsku kaznu i na plaćanje sudskih troškova. Vlasnici "juga" i kombija upućeni su na parnicu radi nadoknade štete ukoliko je ona izazvana na njihovim vozilima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading