Tragedija u Nemačkoj: Ocu i sinu još nisu rekli za poginule, pojavile se nove sumnje o izazivanju nesreće

Autor:

Hronika

08.08.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško povređeni otac i sin oporavljaju se nakon teškog udesa u Nemačkoj, ali su pod jakim dejstvom sedativa i još ne znaju šta se tačno dogodilo! Stanje Mileta Mančića (46) i njegovog sina Darka (14), koji su zadobili teške povrede u nedelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Rotenburga u kojoj su stradale tri osobe, trenutno je stabilno.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
POSLEDNJA USPOMENA: Majka Ivana Mančić, ujak Zoran Disić, otac Mile Mančić, ćerka Anđela i sin Darko

SUMNJA U VERZIJU UDESA

Iako se prema prvoj verziji udesa u kojem su nastradali Miletovi ćerka Anđela (19), njen dečko Miloš Stanojković (20) i šurak Zoran Disić (41) navodi da se kobnog dana povređeni Mančić fordom zakucao u saobraćajni znak, a potom odbio i udario u još dva automobila, sada se pojavila još jedna strana ovog udesa! Prijatelji porodice Mančić u Besnom Foku, u kojem je nastradala Anđela živela sa bakom i tetkom, sumnjaju da je Mile izazvao nesreću.

Kako je moguće da je znak u koji je Mile navodno udario ostao netaknut - pita se prijatelj porodice Mančić

- Živim i radim u Nemačkoj godinama, tako da poprilično dobro poznajem deo puta gde se nesreća dogodila i nije mi jasno kako je moguće da se tako dogodio udes. Po tom putu kuda su oni išli praktično je nemoguće da se vozi više od 80 kilometara na čas jer vi nakon raskrsnice izbijate na magistralu, pa je logično da morate da usporite. Drugo, kako je moguće da je znak u koji je Mile navodno udario ostao netaknut - pita se prijatelj porodice.

RepublikaFoto: facebook.com/Marijana Stanojkovic Nedeljkovic
Anđela i Miloš

Kako tvrdi da se sumnja u ovu verziju nesreće pojavila i kod brojnih čitaoca na nemačkim portalima.

- Takođe, kako je moguće da na prednjoj strani automobila u kojem je Mile bio sa porodicom nema nikakvih oštećenja, a on se navodno prvo zakucao u znak? Previše je sumnji ovde. U svakom slučaju, šta se tačno desilo, znaće se kada Mile bude bio u stanju da priča - dodaje prijatelj.

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Kako nezvanično saznajemo, povređeni Mile i njegov sin trenutno su van životne opasnosti, ali oni još uvek ne znaju šta se tačno desilo kobnog dana.

4 operacije dosad imao Darko

- Njihovo stanje je znatno bolje. Darko se konačno probudio i obojica su svesni, ali još uvek ne znaju šta se tačno desilo. Još su pod jakim sedativima zbog udesa - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nastradali Miloš je u Nemačku došao kako bi iznenadio devojku Anđelu, koja se u julu ove godine pridružila porodici. Naime, nastradali mladi par planirao je da nakon završetka srednjih medicinskih škola nađu posao u Nemačkoj i tamo započnu zajedničku život.

Baba i tetka zanemele od tuge

U porodičnoj kući porodice Mančić, u kojoj je nastradala Anđela živela sa bakom i tetkom, juče je bio muk. Tetka poginule Anđele samo je kratko izjavila za medije da su povređeni Mile i njegov sin Darko stabilno.

- I jedan i drugi su trenutno stabilno i na sedativima. Darko je imao četiri operacije, ali je sve prošlo u redu - rekla je žena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading