DNK misterioznog muškarca krije rešenje ubistva Jelene Marjanović

Autor: Pink, Republika

Hronika

07.08.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branioci Zorana Marjanovića gostovali su u jutarnjem programu Pink televizije, gde su govorili o neosnovanim sumnjama u to da je optuženi ubio suprugu Jelenu Marjanović.

RepublikaFoto: Public
Jelena Marjanović

Oni su uložili žalbu Apelacionom sudu u Beogradu zbog potvrđivanja treće po redu optužnice kojom se njihov branjenik tereti za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. u Borči.

Apelacioni sud je prošle jeseni ukinuo drugu optužnicu protiv Marjanovića i naložio dopunu istrage, a prethodno mu je u junu ukinuo pritvor u kojem je bio 10 meseci.

Stefan Jokić, rekao je rekao kako ne postoji ništa što bi ukazivalo na bilo šta što bi teretilo Zorana, te kako nije moguće da je neko "prepravljao" mesto ubistva. Prema njegovim saznanjima ono nije kontaminirano ni od koga.

- Ova odluka, o dizanju nove optužnice doneta je pod pritiskom javnosti. Mi ćemo uložiti prigovore i na neka veštačenja - rekao je Jokić.

Detalj koji, prema tumačenju Marjanovićevog branitelja njega oslobađa svake krivice i daje mu mogućnost da se odbrani od povezanosti sa ubistvom jeste DNK.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Marjanović

- DNK Zorana Marjanovića nije pokazao nikakvu povezanost sa ubistvom, što znači da nigde ne postoje tragovi njegovog DNK na Jeleninoj odeći, telu, niti bilo ko drugi - objasnio je branitelj Zorana Marjanovića.

Dodao je kako je ispod Jeleninih noktiju trag "muškog DNK". Za sada nepoznatog muškarca, te kako isti taj DNK ne odgovara nikome iz porodice Marjanović.

Na pitanje o tome kako je ponovno podizanje optužnice obrazloženo od strane suda, Jokić kaže kako se radilo o citiranju onoga ko je šta rekao, te kako je u obrazloženju navedeno samo to da postoje opravdane sumnje, te kako će sud da ceni dalje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading