Sramna odbrana Albanca koji je usmrtio blizance: Zaspao sam, žao mi je! Nisam hteo da stanem dok ne izađemo iz Srbije

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adem Smail (49), Albanac iz Finske, priznao je na saslušanju da je zaspao za volanom na auto-putu kod Požarevca, kada je izazvao udes u kome je poginula četvoročlana porodica Pešić iz Kragujevca. Smail je pognute glave kazao da mu je žao i da nikada sebi neće oprostiti što je poslao u smrt Aleksandra Pešića (42), njegovu majku Stanicu (75) i blizance Nauma i Vuka (8).

RepublikaFoto: facebook.com/Slavica Pesic
Naum i Vuk Pešić

- Kajem se zbog tragedije i voleo bih da mogu da vratim vreme - rekao je Smail.

Na saslušanju je priznao krivicu i do detalja ispričao šta je prethodilo tragediji.

- U zoru sa suprugom i dvoje dece folksvagenom sam krenuo sa Kosova, gde sam bio na odmoru. Pošli smo za Finsku, gde živimo i radimo. Bio sam veoma umoran, ali sam mislio da ću izdržati vožnju bar dok ne izađemo iz Srbije - ispričao je Albanac.

Međutim, kod isključenja za Požarevac, zaspao je i otpozadi je udario u sitroen u kom su bili Pešići. Smailu je određen pritvor od 30 dana. Inače, četvoro Pešića juče su sahranjeni. Braća u selu Oplanić, a njihovi otac i baka u Kragujevcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading