Otkriveno ko je ostavio Darinog bivšeg u lokvi krvi! Bezbradicu prebio sin surčinskog biznismena, u toku potraga za njim

Autor: Kurir

Hronika

05.08.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija traga za Dušanom Silićem zbog sumnje da je juče oko 17.40 sati, pretukao bivšeg košarkaša Partizana i bivšeg dečka pevačice Dare Bubamare, Nemanju Bezbradicu.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ/Starsport
Nemanja Bezbradica i Dara Bubamara bili nekada u ljubavi

Kako Kurir nezvanično saznaje, Dušan Silić je sin surčinskog biznismena, inače kuma Novaka Buhe, rođenog brata prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

Bivši košarkaš Partizana, nađen je u lokvi krvi na ulici u Jakovu. Hitna pomoć je konstatovala teške telesne povrede, zbrinula ga i o napadu obavestila policiju. 

- Bio je u polu svesnom stanju, inspektori su pokušali da obave razgovor sa njim, ali je on odbio da im kaže šta se dogodilo i ko ga je brutalno pretukao. Ipak, napadač je identifikovan i potraga za njim je u toku - kaže izvor Kurira. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading