PU Novi Pazar: Netačne tvrdnje E.R, ona je napala policajce

Autor: Tanjug

Hronika

04.08.2019

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava Novi Pazar saopštila je večeras da su netačni navodi 42.godišnje E. R. da su je policijski službenici pretukli u zgradi PU Novi Pazar, već je, naprotiv, E. R. koja je 31. jula došla u PU Novi Pazar, kako bi njen sin preuzeo ličnu kartu, napala tom prilikom dve policijske službenice.

Novi Pazar

"Ona je prvo gađala olovkom, a zatim i vređala policijsku službenicu koja radi na upravnim poslovima, nakon čega joj je, kako bi je smirili, prišlo dvoje policijskih službenika. Ona je tada napala još jednu policijsku službenicu i nanela joj povrede u predelu ruku, koje je konstatovao i dežurni lekar u bolnici u Novom Pazaru", kaže se u saopštenju.

PU Novi Pazar navodi da je o ovom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, čiji je tužilac naložio da se osumnjičena E. R. privede i da se protiv nje podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 


"E. R. nije podnela pritužbu na rad policijskih službenika, iako joj je ta mogućnost predočena, niti je dostavila bilo kakvu zdravstvenu dokumentaciju koja potvrđuje njene tvrdnje da je zadobila bilo kakve povrede", zaključiju se u saopštenju PU Novi Pazar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading