Srbin klao dečka na terasi, krv šikljala na sve strane! OVO je jezivi motiv svirepog napad kuhunjskim nožem u Španiji

Autor:

Hronika

02.08.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali Srbin koji je u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol umalo zaklao na balkonu jedne zgrade svog sunarodnika je uhapšen, a povređeni muškarac zbrinut je u bolnicu. Krvavi pir sprečili turisti iz susedne sobe, koji su pustili policiju da pregovara sa manijakom, dok je drugi policajac upao u sobu i razoružao agresora.

RepublikaFoto: youtube.com/ Olive Press
Krv mu se slivala niz golo telo

Napad se dogodio u četvrtak kada su šokirani turisti primetili kako na trećem spratu hotela jedan muškarac drži drugog vezanog za ogradu sa peškirom umotanim oko glave, dok mu se krv slivala sa vrata niz telo.

- Čuo sam da se nešto događa i video ljude kako trče ka obližnjem baru. Vikali su da neki muškarac ima nož, a kad su svi pogledali gore, videli su da je krvavi muškarac bio zavezan na balkonu - ispričao je Filip Dej, Britanac koji godinama živi u Španiji, a preneli španski mediji.

Čudno ponašanje

Žena koja radi u kraju gde se napad dogodio rekla je da je žrtvu viđala i ranije i da joj se činio kao da je "fin čovek, ali pomalo čudnih manira".

- Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak. Kada ga je policija odvlačila, smejao se i namigivao ljudima. Bilo je veoma čudno. Žrtva je na sebi imala svilene čarape - dodaje očevidac, koji sumnja da je reč o gej-paru i da je reč o napadu zbog ljubomore.

 

 

Veća drama, a možda i tragedija, izbegnuta je zahvaljujući prisebnosti britanskih turista koji su pozvali policiju, dok je drugi britanski par koji se nalazio u sobi pored one u kojoj se odvijala drama dao policiji ključ od svoje sobe tako da je preko balkona uspela da spreči veće krvoproliće.

- Lokalna policija je brzo stigla na lice mesta, u stambeni blok u luci Dugesi, a napadač je tada i dalje u ruci držao "veliki kuhinjski nož" na grlu žrtve, koja je bila vezana za ogradu. Britanski par se dosetio da ključ od svoje sobe preda policajcima, koji su brzo ušli u njihovu sobu i preko balkona počeli da pregovaraju sa naoružanim Srbinom, čiji identitet još nije otkriven - saopšteno je iz opštine Manilve.

Upad s balkona

Horor je sprečen tako što je jedna policajka sa balkona pokušala da umiri napadača, dok je njen partner za to vreme ušao u sobu u kojoj je bio napadač.

- Službenici su odmah pokušali da smire napadača koji je preteći mahao nožem. Dok je jedna policajka pokušavala da ga ubedi da baci oružje, njen partner je ušao u sobu i razoružao agresora. Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona - navodi se u saopštenju.

Optužnica

Policija još nije direktno komentarisala slučaj, ali je apelovala na svedoke da joj dostave video-snimke i slike kako bi mogla da podigne optužnicu. Zasada se ne zna koliki je stepen povreda žrtve, koja se nalazi u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading