Sramna presuda! Silovao je 20 puta, a dobio godinu dana robije

Autor:

Hronika

01.08.2019

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramna presuda monstrumu! Nigerijski državljanin koji je optužen da je u Dubaiju, gde je radio kao zlatar, više od 20 puta silovao Srpkinju (53) i brutalno se iživljavao nad njom, osuđen je na samo godinu dana zatvora i deportaciju!

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Foto: Ilustracija

Slučaj se dogodio u januaru ove godine. Nesrećna žena Nigerijca je upoznali preko društvenih mreža. U nekom trenutku ugovorili su sastanak kako bi se konačno upoznali, te se ona iz Srbije uputila u Dubai. Međutim, put iz snova ubrzo se pretvorio u pravi pakao.

- Nigerijac i žena su dogovorili susret u jednom kafiću u Dubaiju. Sedeli su i pričali, kada je u jednom trenutku sve krenulo nizbrdo! Muškarac je tada uz pretnju nožem nesrećnu ženu prisilio da uđe u taksi vozilo i da se odveze sa njim u njegov apartman - pisali su lokalni mediji.

Tek po dolasku u sobu krenula je prava torturu! Čim je Srpkinja zakoračila u stan, ovaj zlatar joj je oduzeo pasoš, cipele, odeću i mobilne telefone kako ne bi mogla da pozove pomoć! Kako je nesrećna žena ispričala prilikom svedočenja na suđenju, monstrum je tada zaključao vrata i silovao je najmanje 20 puta. Osumnjičeni je potom i fizički mučio napadnutu ženu. - Tukao me je i nije mi davao ništa da jedem i pijem. Pretio mi je sve vreme i naterao me da jedem hranu za pse - ispričala je ona na sudu.

U pauzama, između silovanja, nasilnik nesrećnu ženu terao da jede hranu za pse

Optuženi Nigerijac je potom Srpkinji pozvao taksi i izbacio je iz stana, a ona je otišla pravo u policiju i prijavila ceo slučaj.

- On je priveden iste večeri. U sklopu istrage prikupljeni su i snimci sa nadzornih kamera u zgradi gde se dogodilo silovanje. Na snimcima se vidi kako napastvovana žena ulazi u pomenutu zgradu, ali se nije videlo nikakvo oružje - pisali su mediji.

Mediji u Dubaiju navode da osuđenom Nigerijcu ovo nije prvi put da dolazi u sukob sa zakonom. Naime, ovaj zlatar se tereti da je, pored Srpkinje, silovao još jednu devojku iz Ukrajine. Taj postupak je u toku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading