Slika koja slama srca! Zajedno od detinjstva i zajedno u smrt: Sestra poginulog Miodraga objavila najpotresnije fotografije

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

30.07.2019

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Jovičić, sestra Miodraga Jovičića koji je sa još tri drugarice nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru kada su se vraćali iz provoda, na svom Instagram profilu podelila je dve potresne fotografije.

Foto: instagram.com/Marija.jvc
Slika koja slama srca

One su spojene u jednu i na njima se vidi da su se Miodrag, Sara Lolić, Ivana Bogunović i Tanja Lacković družili odmalena i da su ostali nerazdvojni sve do poslednjeg trena.

- Anđeli moji, volim vas najviše i zauvek - napisala je Marija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andjeli moji, volim vas najvise i zauvek! ??❤️❤️❤️

A post shared by Marija Jovičić (@marija.jvc) on Jul 27, 2019 at 7:36am PDT

Miodrag, Sara, Ivana i Tanja nastradali su nakon zajedničkog izlaska i provoda iz kog su cele noći objavljivali snimke i fotografije. Oko 5 sati ujutro krenuli su sa dva automobila kući kako bi nastavili druženje igrajući monopol.

U jednom automobilu bila je Miodragova sestra Marija koja je bila zabrinuta što joj brata i drugarica nema, a krenuli su odmah za njima, međutim, kako je ispričala, mislila je da su svratili na pumpu da sipaju gotivo. Nekoliko minuta kasnije dobili su stravičan poziv.

Automobil u kom su se nalazilo petoro mladih i kojim je upravljala Sarina sestra Maja Lolić (20) sleteo je s puta, nekoliko puta se prevrnuo, a potom zakucao u betonsku banderu. Miodrag, Sara, Ivana i Tanja poginuli su na licu mesta. Maja se nalazi u bolnici i zadobila je teške telesne povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading