Pljačka i pokušaj silovanja u Nišu: Odvukao je ženu između vagona, ali ga je udarac u genitalije delimično onesposobio

Autor: telegraf.rs

Hronika

29.07.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manijak je ubrzo uhapšen.

Nišlijka S.Ć. (51) samo zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti izbegla je brutalno silovanje, jer je manijaka koji je napao na niškoj Železničkoj stanici šutnula u međunožje.

Kako saznajemo, do pokušaja silovanja došlo je 27. jula oko 19 sati kada je žena koja živi u selu u okolini Niša, u nameri da iskoristi prečicu do grada, išla između vagona na Železničkoj stanici.

- On je zaskočio ženu, oborio je na zemlju, zadigao joj suknju i svukao se. Međutim, dok se svlačio, žena ga je šutnula u genitalije, pa je odustao od silovanja, ali je opljačkao. Ukrao joj je torbu sa novcem i mobilni telefon – kažu izvori "Telegrafa" upoznati sa ovim slučajem.

Zahvaljujući intenzivnom policijskom radu, manijak je ubrzo uhapšen. Ustanovljeno je da se radi o Nišliji V.V. (40), protiv kojeg je podneta krivična prijava za pokušaj silovanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading