Tragedija u Kraljevu: Muškarac pokušao da preroni Ibar, pa glavom udario u korito splava! Nije mu bilo spasa

Autor: Tanjug

Hronika

27.07.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevčanin A. S. (46) utopio se juče, oko 15.30 časova, u Ibru u centru Kraljeva. Kako se pretpostavlja, ova nesreća se dogodila kada je muškarac pokušao da popreko preroni Ibar sa desne, do leve obale. Tom prilikom, prema rečima očevidaca, najverovatnije je roneći udario glavom u korito splava usidernog uz levu obalu, uz samo gradsko šetalište kraj reke.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

- Čuli smo kada je rekao da će da preoroni Ibar od Ribničke do desne obale i nazad. Ušao je u reku, par puta izronio da bi uzeo vazduh, a onda je čini se udario glavom u korito splava i nestao. Pošto se nije pojavljivao nekih dvadesetak sekundi uleteli smo u vodu, doplivali do mesta gde je nestao, ali nismo uspeli da ga pronađemo - priča grupa mladića koja se zadesila u neposrednoj blizini.

Ubrzo su na mesto nesreće pristigle ekipe Hitne pomoći i vatrogasno-spasilačke jedinice, kao i pripadnici kraljevačke policije.

 

 

Uprkos velikim naporima kraljevački spasioci nisu uspeli da pronađu telo utopljenog muškarca, pa je u međuvremenu pristigao i ronilački tim Žandremerije.

Kako nezvanično saznaju "Novosti", A. S. je na Ibar sa takozvane Ribničke strane juče došao sa prijateljima kako bi potražili spas od tropske vrućine, kao što je to učinio i veliki broj Kraljevčana.

Boravak na reci za nesrećnog muškarca, na žalost, tragično se završio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading