Svedok ubistva Totića na Voždovcu ispričao sve do detalja: Kako je srpski kasapin dobio metak u čelo

Autor: Republika

Hronika

24.07.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Stefana Totića pet minuta iza ponoći ispod Dušanovačkog mosta na Voždovcu, preživeo je njegov drug Đorđe Simić na osnovu čije izjave je napravljena rekonstrukcija ubistva. Drugih svedoka nije bilo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako Blic piše, prema Simićevim rečima, on je bio za volanom "opel insignije" kada su on i Totić išli sa Voždovca ka auto-putu Niš-Beograd. Kako je ispričao, u trenutku kada su prošli ispod Dušanovačkog mosta, na Totića je zapucao neko iz mraka i pogodio ga sa nekoliko hitaca u glavu i grudi.

Simić je u tom trenutku dao gas i svom silinom udario u zemljanu površinu u Ulici Miška Jovanovića kod broja 6 gde je automobil i stao.

Đorđe je tada, navodno, izašao iz vozila i otišao do ograde auto-puta gde ima osvetljenje kako bi video da li je ranjen.

- Shvatio je da nije ranjen i vratio se u automobil gde je sedeo teško povređeni Totić - kaže izvor Blica.

Simić je tada krenuo ka Urgentnom centru kako bi što pre bila ukazana pomoć ranjenom mladiću.

Međutim, u Bulevaru Oslobođenja kod broja 18 automobil je stao zbog kvara. Hitna pomoć je tada došla na lice mesta i konstatovala smrt Stefana Totića.

Lekari su Đorđa Simića prevezli u Urgentni centar i konstatovali mu samo posekotine po licu, nakon čega su ga pustili kući.

Telo ubijenog Stefana Totića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a automobil "opel" na veštačenje.

Prvi rezultati istrage govore da je motiv likvidacije sukob oko tržišta narkotika.

Svedok ubistva nije video ubicu i jedino što zna jeste da je bio na skuteru. Ono što je još poznato je da je meta bio Totić i da je likvidator znao kretanje žrtve.

Podsećanja radi, pucnjava u kojoj je stradao Stefan Totić, koji je široj javnosti postao poznat kao "najmlađi srpski kasapin, dogodila se u ponedeljak uveče na Dušanovcu.

Stefan Totić je široj javnosti poznat već više od 20 godina kada je u jednim novinama objavljena njegova slika kao "najmlađeg kasapina" i kratak razgovor u kom je on, između ostalog, rekao da "više voli kafanu nego Moćne rendžere".

Tada sedmogodišnji Totić rekao je i da mu je najdraži gost u kafani Šaban Šaulić. Sada pokojni pevač pre nekoliko godina pokušavao je da stupi u kontakt sa Stefanog, kog se, kako je rekao, dobro sećao iz kafane.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading