Suđenje Jutki 14. avgusta sa novim sudijom

Autor: Republika

Hronika

22.07.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje doskorašnjem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje zakazano je za 14. avgust pred Osnovnim sudom u Kruševcu nakon što je prošlog meseca izmešteno Osnovnog suda Brusu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Brus
Milutin Jeličić Jutka

Suđenje će formalno krenuti iz početka pred novim sudijom, rekao je punomoćik oštećene Marije Lukić u ovom slučaju advokat Borivoje Borović.

Do izmeštanja krivičnog postupka protiv Jeličića je došlo odlukom Vrhovnog kasacionig suda, a na zahtev sudije iz Brusa.

Taj sud je utvrdio da su ispunjeni zakonski uslovi za prenošenje mesne nadležnosti, jer je Osnovni sud u Brusu sprečen da neometano postupa u ovom predmetu jer je, kako je utvrdio, došlo do podele određenog broja građana koji podržavaju okrivljenog ili oštećenu što manifestuju okupljanjem ispred zgrade suda sa mogućnošću da eventualno dođe i do fizičkog obračuna.

Za krivično delo za koje se tereti Jeličić zaprećena je kazna do tri godne zatvora.

Optužen je da je uznemiravao svoju sekretaricu Mariju Lukić, između ostalog, i tako što joj je poslao oko 15.000 neprimerenih poruka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading