(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Horor u Sivcu! Udavljen pas vezan za prikolicu, dok monstrumi voze i uživaju!

Autor:

Hronika

21.07.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan primer zlostavljanja životinja osvanuo je na društvenim mrežama. Opet je neko ubio psa, s tim što ga je ovaj put vezao sa prikolicu i vukao putem, a ubrzanje prikolici davala su dva konja.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Aleksandra Trajkovic-Pavlovic
Foto: Ilustracija

Ovaj užasan događaj snimljen je iz automobila u pokretu, a na snimku se vide i dvojica muškaraca kako hladnokrvno sede i uživaju vožnji.

Nije poznato gde su se uputili sa ubijenim psom i sa, kako je navedeno u klipu, neregistrovanim i nelegalnim vozilom.

Za krivično delo ubijanja, mučenja ili povređivanja životinja, naročito ako je u pitanju zaštićena vrsta, predviđene su novčane kazne ili kazna zatvora do tri godine - navode iz Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odgledajte ceo video. Dakle u pitanju je ubistvo, odgovaraće na sudu. #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@pokretlevijatan) on Jul 21, 2019 at 6:44am PDT

Skoro svake godine bude ubijena neka od zaštićenih životinja. Podsećamo, slična situacija dogodila se u okolini Aleksinca kada je protiv Jovice S. (46), rudara iz sela Bobovište, niška policija podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je 8.oktobra traktorom vukao psa po asfaltnom putu Aeksinac- Ražanj.

Prema članu 269 stav 1 iz Zakonika koji govori o ubijanju i zlostavljanju životinja stoji: (1) Ko kršeći propise ubije, povredi, muči ili na drugi način zlostavlja životinju, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading