MUP RS POTVRDIO: Uhapšen dvostruki ubica iz Kruševca

Autor: mediji, Republika

Hronika

17.07.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki ubica Stefan Radulac (26), za kojim je raspisana poternica zbog sumnje da je u centru Kruševca ubio Vojina Stankovića (41) i njegovog oca Dejana Stankovića (70), uhapšen je danas u Banjaluci, potvrdio je MUP Republike Srpske

Foto: Ilustracija

Radulac je uhapšen na osnovu međunarodne poternice koju je za njim raspisao MUP Srbije. Do hapšenja je, kako se navodi, došlo zahvaljujući odličnoj saradnji MUP Srbije i Republike Srpske.

- Begunac je lociran na adresi na kojoj se skrivao u Banjaluci i odmah je uhapšen i sproveden na dalju kriminalističku obradu - navode iz MUP RS.

Vojin Stanković (41), ubijen je početkom maja prošle godine u Kruševcu, a kako se spekuliše, najverovatnije je nastradao zbog neraščišćenih računa njegovog starijeg sina s napadačem Stevanom Radulcom.

Vojin je prema operativnim podacima važio za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, a likvidiran je u centru grada dok je sedeo u jednom kafiću. U trenutku pucnjave, na ulici je bilo mnogo prolaznika.

 

 

Njegov otac Dejan Stanković (70) ubijen je mesec dana posle u naselju Prnjavor, ispred kruševačkog hotela "Golf". 

Policijska dokumenta o Dejanu Stankoviću Ždrokincu  su debela.

On je sa svojim jednojajčanim blizancem, koji se takođe zove Vojin, uveo sina u svet kriminala i time mu najverovatnije zapečatio rano sudbinu. Braći Ždrokinac je sudjeno u Višem sudu u Kruševcu za ubistvo kruševačkog stomatologa, ali su obiojica oslobodjeni jer se nije moglo utvrditi koji je od njih dvojice izvršio ubistvo, jer su jednojajčani blizanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading