(FOTO) Stotine ljudi ispratilo žrtve pomahnitalog dede: Knjaževcom se ore jauci rođaka, Jastrebova majka nekoliko puta pala u nesvest

Autor: D. I.

Hronika

17.07.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogrebna povorka duga više od kilometra prošla je između 14 i 15 časova ulicama Knjaževca ka lokalnom groblju, uz leleke i muziku i pesmu trubača "Tiho noći,moje zlato spava".

RepublikaFoto: ST/D. ILIĆ
Rodbina nastradalih

Nekoliko stotina rođaka, prijatelja porodice i komšija, na ovaj način otrpratilo je od "cvenjskog puta" do večne kuče, oca i sina, Jastreba Asanovića (38) i Ivana Ronića (19), koje je u nedelju naveče zverski rafalima iz "kalašnjikova" ubio njihov tast i deda Nenad Ronić (63).

Nekoliko sati pre toga, tačnije čitavog prepodneva, pred porodičnom kućom Asanovića, više hiljada pridošlih iz svih krajeva Srbije i inostranstva, sa buketima, vencima i svećama u rukama, došlo je da se oprosti i oda poslednju počast tragično nastradalima.

Jastrebova majka Ljiljana uz vrisak je nekoliko puta padala u nesvest. Rođaci su je odvajali od odra i intervenisala je Hitna pomoć. 

RepublikaFoto: ST/D. ILIĆ

U dvorištu, pred ulazom, na mestu zločina, ćerke ubijenog Ivana, Anđela i Julijana, ridaju u glas. Ivana se tetura, pada u nesvest, pritrčava lekarska ekipa i daju joj injekciju.

Pre kućom dugi red venaca, buketi cveća.

Po strani, tihi šapat prisutnih. Proneo se glas da je drski zločinac deda Nenad Ronić, tražio da ga puste na sahrane. Mnogi su to i priželjkivali da bi mu se osvetili. Situacija je i dalje napeta, njegovu kuću danonoćno čuva policija, a njegov sin Siniša sa svojim sinom Đanijem je nestao iz Knjaževca. Neki kažu da je pobegao nazad u inostranstvo dok se strasti smire.

Podsetimo da je sve i počelo zbog sukoba sada ubijenog Ivana i Đanija. Posle njihove svađe i tuče u nedelju po podne proneo se glas da je Ivan ubio Đanija, pa se deda Nenad, iako su mu obojica unuci, prvi od ćerke Monike, a drugi od sina Siniše, latio "kalašnjikova" i napravio masakr. Sada je u rpitvoru do 30 dana i u toku je istraga koja utvrđuje detalje krvavog pira.                       

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading