Ubica sa Avale zanemeo! Brani se ćutanjem

Autor:

Hronika

15.07.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Životić (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak u ataru sela Rakovica pištoljem ubio crnogorskog državljanina Radovana Pajovića (32), čije je telo potom sakrio ispod plasta sena, na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem. Nakon što je osumnjičeni saslušan, postupajući zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu sudu je stavio predlog da Životiću odredi pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Podsetimo, Pajovićevo telo, na kom je bilo bar sedam prostrelnih rana u predelu glave, nogu i stomaka, pronašao je traktorista A. K. (42), koji je slučajno traktorom prešao preko njega i odmah pozvao policiju. Čaure od metaka nisu pronađene pored tela, stoga se pretpostavlja da je telo samo tu dovezeno i sakriveno.

Mogući motiv ubistva su neraščišćeni kriminalni poslovi, s obzirom da su i Životić i Pajović odranije poznati policiji zbog trgovine narkoticima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading