(FOTO) Pljačka na Novom Beogradu: Lopovi iz trezora izneli 18.150.000, policija upala u njihov stan i našla OVO

Autor:

Hronika

14.07.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su neposredno nakon izvršenog krivičnog dela razbojništvo M.Š. (1998) i M.V. (1986).

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjen novac

Kako se sumnja, oni su motociklom došli do trezora jedne banke na Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem od radnika firme za obezbeđenje oduzeli torbu sa 18.150.000 dinara, nakon čega su pobegli.

Brzom akcijom policije oni su pronađeni u stanu M.Š. gde su zatečeni i N.M. (1999), B.Ć.(1987) i A.P. (1998). Pretresom stana policija je pronašla novac i dva pištolja.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.  

RepublikaFoto: MUP Srbije

Protiv M.Š. i M.V. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili razbojništvo, dok će protiv M.Š. biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
Protiv N.M., B.Ć., i A.P. biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Osumnjičeni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading