JEZA U LESKOVCU! Ovo je žena koja je umrla od ujeda stršljena: Nije ni znala da je alergična, komšije samo čule vrisak!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

13.07.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela Kadrić (38), samohrana majka maloletne devojčice, preminula je kad ju je ubo insekt dok je skupljala veš sa žice.

- Baš u tom trenutku sam prolazio ulicom blizu Saneline kuće. Čuo sam da je vrisnula dva-tri puta, a onda je nastao muk. Nisam ni shvatio šta se desilo. Posle nekoliko minuta sam se vratio iz prodavnice i čuo sam da nema više naše Sanele. Užas! U ovom kraju se ovako nešto nikad nije desilo - kaže jedan komšija i dodaje da se pretpostavlja da se insekt sakrio u veš.

- Kako je skupljala garderobu, verovatno je uznemirila stršljena, koji ju je ujeo. Otrov je verovatno bio toliko jak da je ona za nekoliko sekundi ostala bez svesti i praktično se ugušila. Niko nije ni znao da je alergična na ujed stršljena, a verujem da ni ona sam nije znala to - kaže komšija.

Prema njegovim rečima, nesrećna Sanela je od ujeda preminula na mestu.

- Ekipa Hitne pomoći brzo je došla u dom Kadrića, ali, nažalost, bili su bespomoćni. Mogli su samo da konstatuju smrt žene. Umrla je za svega nekoliko sekundi, uspela je samo da vrisne, i kraj - kaže izvor.

Ćerka neutešna

Iza Sanele Kadrić ostala je maloletna ćerka, kao i roditelji.

- Svi smo je obožavali! Bila je predivna osoba, prijatelj i majka. Ne možemo još uvek da poverujemo da je tako umrla - kaže prijatelj.

U kući Kadrića u subotu je vladala neopisiva tuga, a kako kaže Albina Saitović, Sanelina sestra, najteže je njenoj ćerkici.

- Moja sestra je imala svoje probleme i muke, sama je podizala svoju ćerkicu, ali se uvek našla da pomogne svakome kome treba. Uvek je bila tu da sasluša svačiju muku, da s njim podeli koru hleba, da pričuva i tuđe dete. Nikad mi neće biti jasno zašto bog uzima samo najbolje - kroz suze kaže Albina i dodaje da je njena sestra u subotu sahranjena na lokalnom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading