UBILI, PA ZAPALILI LJUBAVNIKA? Nastavljeno suđenje bračnom paru iz Novog Pazara zbog svirepog zločina, evo kako su se branili!

Autor: blic.rs

Hronika

11.07.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispitivanjem Senada Muhovića (36) iz Sjenice pred Višim sudom u Novom Pazaru nastavljeno je suđenje za svirepo ubistvo Anela Papića (32) u junu 2017. godine, a za koje je optužena i Senadova supruga Mubera (34).

Zamenik Višeg tužioca Edis Arifović ispitivao je Muhovića o njegovom kretanju i razgovorima sa ljudima iz okruženja u danima pre i nakon ubistva, napuštanju Sjenice posle zločina i odlasku za Nemačku, nastojeći da utvrdi nelogičnosti u njegovoj odbrani.

Tokom pretresa optuženi je odbacivao sve navode da je umešan u ubistvo sugrađanina, a odgovarao je i na pitanja o odnosu Mubere sa ubijenim Anelom za kojeg je rekao da mu je "progonio suprugu i decu i da ju je primoravao da bude u vezi sa njim".

Njegova supruga Mubera ponovila je stav sa prethodnog ročišta da će se braniti ćutanjem.

Suđenje će se nastaviti 2. oktobra iskazima članova porodice žrtve i drugih svedoka.

Senad i Mubera, optuženi su da su 23. juna 2017. godine brutalno ubili, a potom i spalili Anela Papića.

Prema navodima iz optužnice, Muhovići se terete da su namamili Anela, Muberinog ljubavnika, da dođe u selo Ponorac gde su se njih dvoje ranije tajno viđali, a potom nasrnuli na njega i zadali mu 27 udaraca tupim predmetom.

Sumnja se da su Anela, dok je još uvek davao znake života, odvukli do obližnjeg šiblja i pokušali da zapale, nakon čega su pobegli. Unakaženo i nagorelo telo mladića pronađeno je dan kasnije, a supružnici su u međuvremenu napustili Srbiju i pobegli u Nemačku, gde su godinama živeli.

Uhapšeni su desetak dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš prilikom ulaska u Srbiju, a nakon što je Mubera iz Nemačke poručivala da nemaju nikakve veze sa Anelovim ubistvom, da će se predati i istražnim organima ispričati sve što zna o tom zločinu.

Međutim, tokom saslušanja u Višem tužilaštvu i sada na suđenju, Mubera se brani ćutanjem, dok je Senad odlučio da iznese odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading